Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jednodenní kurzy stříhání psů

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/

logo-bez-ramecku.jpg

Jednodenní kurzy stříhání psů

Dvoudnodenní kurzy stříhání psů pro komerční úpravu jednotlivých plemen a základy stříhání.

Cena kurzu  -  při jednorázové platbě na účet zašlete           2.500,- pokud budete ve skupině od 3 osob

Cena kurzu  -  při jednorázové platbě na účet zašlete           3.500,- pokud budete samostatně, nebo do 2 osob

 

Jednodenní kurzy stříhání psů pro komerční úpravu jednotlivých plemen a základy stříhání. Můžete si s sebou vzít svého pejska na úpravu.

Cena kurzu  -  při jednorázové platbě na účet zašlete           1.500,-  pokud budete ve skupině od 3 osob

Cena kurzu  -  při jednorázové platbě na účet zašlete           2.000,- pokud budete samostatně, nebo do 2 osob

- pro pokročilé, plemeno na přání 

- pro chovatele  s odborností pro jedno určité plemeno

Termíny kurzů a přihláška ke stažení - stačí prkliknout podtržený řádek

 

1-   Buď se chcete naučit upravovat svého čtyřnohého miláčka a chcete se přitom mnohému naučit a mnohé věci vysvětlit, aby jste jim porozuměly....

2-   Nebo máte zájem naučit se konkrétní plemeno psa pro výstavní úpravu. Zde Vám předám i zpracovaný výstavní postup pro konkrétní plemeno..... 

Pokud v sobě po tomto kurzu objevíte zapálení pro tuto práci a budete chtít pokračovat, tak se tento jednodenní kurz započítává a budete podle tabulky pokračovat již druhým dnem, Tudíž si pouze dokoupíte rozdíl. Už nikdy u mne nebudete začínat znovu nejdražším dnem.

 

V těchto kurzech si povíme o tom, jaké nářadí a další pomůcky budete k úpravě Vašeho pejska potřebovat, povíme si také něco o charakteru srsti Vašeho pejska a také si řekneme, jakým způsobem Vašeho pejska budeme upravovat. Protože ne každý postup může být vhodný právě pro Vašeho miláčka.

Naučíte se nejen vlastní úpravě Vašeho pejska, ale také se naučíte tento postup zvládat natolik bezpečně, takže již svého čtyřnohého přítele při úpravě neporante a také, aby on nezraní Vás. U mne se také dozvíte, jak předcházet napadení nejobtížnějších parazitů.

Na tento kurz si pravděpodobně budete chtít přivézt svého pejska, ale můžu také vhodného adepta objednat já. Vše je věc dohody.

logo-bez-ramecku.jpg

Na tyto kurzy Vám objednávám psí adepty sama. Pokud si svého pejska chcete vzít s sebou, můžeme se na tom zavčas domluvit. Budete-li chtít objednat určité plemeno, je nutné na tuto skutečnost zavčas upozornit.

U každého plemene si vždy povíme o typu jeho srsti a domluvíme se, jak budeme při úpravě postupovat, jaké nářadí  a pomůcky budeme potřebovat. Naučíte se nejen vlastní úpravě těchto pejsků, ale také se naučíte tyto postupy zvládat natolik bezpečně a správně, aby jste i Vy byly spokojené, že jste se něčemu naučily.  U mne se také dozvíte, jak předcházet napadení nejobtížnějších parazitů a jakým způsobem budeme pejska a jeho okolí v případě napadení ošetřovat.

Naučíte se pejsky správně koupat, rozčesávat jejich srst, stříhat a upravovat, aby jim to slušelo a také se dozvíte mnoho o psí kůži a jejích možných problémech, o žlázách, které pejsek má, včetně žláz análních. Obdrříte postup na úpravu vybraných plemen.

logo-bez-ramecku.jpg

Všeobecně  ke kurzům.

Anatomii  psa Vám automaticky pošlu, jako první studijní materiál, jakmile od Vás obdržím zálohu na kurz. Tento postup nám umožní věnovat se především praxi a odbouráme několika hodinové přednášky v učebně.  Pokud i přesto budete chtít něco vědět, budu jenom ráda, když Vám budu moci na Vaše dotazy odpovědět. 

Veškeré nářadí a pomůcky Vám půjčím.  

Pokud jste si zatím nic nepořizovaly, tak s tím prosím počkejte až po kurzu. Zde se na kurzu dovíte o vybavení něco víc a už budete vědět, co je dobré a co si naopak nepořizovat. Potom, v klidu domova si můžete zakoupit to, co skutečně chcete a budete používat. Na základě této rady můžete opravdu hodně ušetřit.

Na kurz si vezměte něco na psaní, pracovní oblečení a obuv. 

Ubytování si můžete v Havlíčkově Brodě sehnat, nebo můžete využít mojí nabídky a můžete se ubytovat u mne v soukromí. V tom případě jsem připravená Vás vždy převézt ve svém autě.

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/