Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurzy trimování a další specializované kurzy úpravy psů

 

Termíny kurzů a přihláška ke stažení - stačí prkliknout podtržený řádek

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/

Třídenní kurzy, nebo semináře úpravy psů

Třídenní kurzy stříhání psů  = 24 výukových hodin

Cena kurzu  -  při jednorázové platbě na účet zašlete  3.500,-  pokud budete ve skupině od 3 osob

při jednorázové platbě na účet zašlete   5.000,- pokud budete samostatně, nebo do 2 osob

Dvoudenní kurzy, nebo semináře úpravy psů

Dvoudenní kurzy stříhání psů  = 16 výukových hodin

při jednorázové platbě na účet zašlete   2.500,- pokud budete ve skupině od 3 osob

při jednorázové platbě na účet zašlete   3.500,- pokud budete samostatně, nebo do 2 osob

Jednodenní kurz, nebo seminář úpravy psů

Jednodenní kurzy stříhání psů  = 8 výukových hodin

při jednorázové platbě na účet zašlete   1.500,-  pokud budete ve skupině od 3 osob

při jednorázové platbě na účet zašlete   2.000,-  pokud budete samostatně, nebo do 2 osob

Kurz trimování a specializované kurzy a semináře úpravy psů

V případě, že jsou tyto kurzy a semináře pod hlavičkou Vzdělávacího studia Argos, jsou ceny podle výše uvedených cen za zvolený počet dní.

V případě, že je přednášející host specialista, může se cena tohoto kurzu přizpůsobit nárokům přednášejícího.

V případě, že jsou kurzy a semináže pod hlavičkou Iv San Bernard, nebo jiné orgynizace, dodržujeme  směrnice a cenu stanovené Iv San Bernard, či jiné orgynizace.

Cena vyhlášeného kurzu, nebo semináře bude vždy u jednotlivých kurzů uvedena.

 

Vlasní úprava trimováním.  

Upozorňuji, že v mém kurzu nejde pouze o to, aby jste si oškubaly nějakého pejska a honem pryč. V mém kurzu se dovíte mnoho o různých typech psí srsti. Jde hlavně o to, aby jste do budoucna samy dokázaly odhadnout, jakým způsobem budete trimování provádět, aby jste docílily správného efektu. Ukážu a vysvětlím, co je trimovaní srsti, jak poznáte, kdy se má srst trimovat, jak pracovat, aby jste nezkazily kvalitu srsti a jak srst naopak opravit. Ukážu Vám různé trimovací pomůcky, postupy a nástroje a předvedu, jak se s nimi pracuje. Dostanete ode mne postup kosmetické úpravy pro hrubosrstá plemena, který je stejně důležitý, jako trimování samo a pokud se rozhodnete pro úpravu hrubosrstého pejska na výstavu, potom je pro Vás tento kosmetický postup stejně nezbytný, jako trimování psa samotné. Na tyto kurzy si objednávám pejsky obzvlášť pečlivě.

logo-bez-ramecku.jpg

Pokud máte zájem o kurz trimování, tak neváhejte a pište na           argosss@seznam.cz, nebo volejte na tel. 606 218 840

kopie---23.4.2015-009.jpg

kurz-8.1.2012-459.jpg

 

kurz-trimovani-25.6.-2011.jpg

 

 

logo-bez-ramecku.jpg

Jednodenní speciálka úpravy trimováním, nebo střihová úprava konkrétního plemene výstavním postupem. Tento typ kurzu je určený pro úpravu pejska, kterého chcete upravovat správným výstavním postupem. U tohoto kuru mohu doporučit přivézt si konkrétního pejska s sebou. Povíme si o konkrétní srsti, kterou budeme upravovat, povíme si o nástrojích, které budeme k úpravě pejska potřebovat, vysvětlíme si, jak při úpravě budeme postupovat a proč. Vysvětlíme si, před kterými úkony se pejsek koupe a před kterými úkony by se pejsek koupat neměl a také si vysvětlíme, proč na konkrétního pejska použijeme takovou kosmetiku, abychom docílily správného efektu v srsti konkrétního pejska.

POZNÁMKY PRO DANÝ KURZ 

Protože budeme pracovat na konkrétním psu, povíme si něco o jeho kvalitě srsti a v případě, že je srst tohoto jedince svojí kvalitou nezvyklá, tak si vysvětlíme, jaká by tato srst měla být a jak budeme nadále postupovat v úpravě, abychom docílily správného efektu a správného napravení v daném defektu této srsti.

Podle rasy psa a kvality srsti si vysvětlíme, jaký postup v úpravě zvolíme, připravíme si vhodné nástroje a také si o nich popovídáme. Představíme si nástroje a postupy, které jsou pro daného jedince nevhodné.

Při samotné práci Vám předvedu, jak se které nástroje používají a také, jak se kterými nástroji dá opravit linie psa.

Představíme si kosmetiku, která je pro daného jedince vhodná, případně celý soubor z dané kosmetiky a jejich použití u konkrétního pejska.

Obdržíte postup úpravy pro svého pejska a v případě nezvyklé kvality srsti pro dané plemeno Vám nadiktuji návod na opravu srsti, nebo alespoň vylepšení této srsti.  

Mnozí chovatelé si chtějí svého pejska na výstavu připravovat sami a chtějí se tomuto naučit. Ti, kteří dávají přednost odborníkům, oslovují salony ve svém okolí a v tom případě je tato speciálka určená také pro salony, které se chtějí takovou úpravou zabývat.

Nutno ale dodat, že tato úprava je spíše prestižní záležitostí. 99% upravovaných pejsků je upravováno na tzv. chodníkový, lesní, nebo domácí způsob úpravy, který důvěrně zná každý salon a také je to hlavní zdroj příjmů. Výstavní postupy jsou opravdu spíše pro náročnější zákazníky, kterých je málo. Ovšem, je jich málo také proto, že většina salonů ani neumí svým zákazníkům nabídnout úpravu, která by ve finále vypadala daleko lépe.

Zdejší specializací jsou především hrubosrstá plemena a lovecká plemena, potom ještě plemena dlouhosrstá, jako je maltézáček, jorkšírek a Ši-tzu. Vždy je ale potřeba se předem domluvit.

logo-bez-ramecku.jpg

       Pokud máte zájem o kurz trimování, tak neváhejte a pište na           argosss@seznam.cz, nebo volejte na tel. 606 218 840

kurz-specialka-7.4.-2011.jpg

 

specialka-priprava-na-vystavu--30.11.-2011.jpg

logo-bez-ramecku.jpg

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/